Të dhënat befasuese

Të dhënat befasuese

Sipas sondazhit të Foks Njus, kandidatët për presidencën amerikane janë sërish shumë pranë njëri tjetrit, me Trump që është vetëm tre p...

Pirmin Muller, SVP: Imazhi i shqiptarëve në Zvicër është përmirësuar

Pirmin Muller, SVP: Imazhi i shqiptarëve në Zvicër është përmirësuar

“Tashti imazhi i shqiptarëve sërish është përmirësuar. Sepse shumica e kosovarëve janë punëtorë të zellshëm dhe janë integruar si...

Linja e interkonjeksionit Shqipëri-Maqedoni, firmoset marrëveshja me Gjermaninë

Linja e interkonjeksionit Shqipëri-Maqedoni, firmoset marrëveshja me Gjermaninë

Qeveria shqiptare ka firmosur me Gjermaninë marrëveshjen e interkonjeksionit Shqipëri-Maqedoni. Sipas kryeministrit Edi Rama, kjo marrëveshje “siguron një lidhje tjet&eu...

Qendra e Tiranës çlirohet brenda Nëntorit

Qendra e Tiranës çlirohet brenda Nëntorit

Brenda Nëntorit qendra e Tiranës do të çlirohet nga trafiku i makinave. Bashkia e Tiranës dhe OSHEE-ja kanë nisur punimet për zhvendosjen e nënstacionit elekt...

Lajm jo i mirë për ekonominë e Kosovës: bien investimet e huaja në 6-mujorin e parë 2016 dhe ja pse

Lajm jo i mirë për ekonominë e Kosovës: bien investimet e huaja në 6-mujorin e parë 2016 dhe ja pse

Kosova vazhdon të ketë parametra jo të favorshëm ekonomik. Ambienti i përgjithshëm ekonomik nuk shihet mundësi për investitorët e huaj. Imazhit të keq...

Turqia kërkon nga NATO ti jep fund misionit të saj në Detin Egje

Turqia kërkon nga NATO ti jep fund misionit të saj në Detin Egje

Ministri i Mbrojtjes të Turqisë Fikri I??k i ka kërkuar NATO-s që t'i japë fund misionit kundër emigrantëve në Detin Egje....

Stoltenberg: Nuk duam luftë të re të ftohtë me Rusinë

Stoltenberg: Nuk duam luftë të re të ftohtë me Rusinë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg tha se NATO nuk dëshiron një luftë të re të ftohtë me Rusinë. Stoltenberg pas tas takimit të minis...

A e dini se cilat kafshë, shpezë apo insekte përmenden në Kur’an..?

Kurani dhe Suneti i Muhamedit alejhi selam flasin për gjërat kryesore të natyrës: ujin,Tokën faunën dhe florën si dhe kohën. Gjashtë sure në Kuran mbajnë emrin e një gjallese: El-Bekare (lopa), Neml (milingona), El-Fil (elefanti), Nahl, (bleta), Ankebut (merimanga), ndërsa bota shtazore në Kuran dhe hadith përmendet në kontekste të ndryshme.more ...

Familja kosovare mirëpritet në një komunë të Francës

Një familje shqiptare, e përbërë nga prindërit dhe tre fëmijët e tyre, dy djem të moshës 4 dhe 3 vjeç dhe një vajzë e moshës 1 vit e gjysmë, u prit në Châtenois (Francë), në një apartament të mobiluar Vosgelis. Z. dhe znj. Bytyqi nga Kosova tashmë janë të vendosur në këtë komunë.more ...

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art